Jobb

Jobba på Kosta Bageri?

BAGERIANSVARIG SÖKES!

Är du en erfaren bagare & konditor som brinner för ditt yrke och att inspirera som ledare?

Som bageriansvarig ansvarar du för verksamhetens drift, sortiment, kvalitet och utveckling inom bröd, bakverk och desserter.

Du är själv högst aktiv i driften och överser i övrigt bageriets personalfrågor, ekonomi, försäljning, rutiner etc. Du rapporterar till F&B Manager och tillsammans utvecklar ni bageriets koncept och filosofi.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom bageri och konditori och även tidigare haft personalansvar. Du har arbetat inom liknande verksamhet och vet hur du kombinerar stora volymer med hög kvalitet, du arbetar effektivt med stark känsla för estetik, smak och detaljer. Som ledare är du lyhörd, omtänksam, tydlig och strukturerad och som kollega är du en öppen, prestigelös lagspelare. Du har ett gott sinne för ekonomi och planering samt ett stort intresse för konceptutveckling, sortiment och givetvis ditt hantverk.

Du förstår att du är en viktig del av gästupplevelsen på Kosta Bageri och delar företagets värderingar och målsättningar.

Arbetstiderna går efter ett rullande schema och är förlagda till vardagar och helger. Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person, med tillträde enligt överenskommelse. Vi kräver goda kunskaper i det svenska språket.


Skicka in din ansökan idag till

Anna Blaszkiewicz Fuhrmann

anna.blaszkiewicz@kostaoutlet.se

Driftschef

Kosta Food & Beverage består av mat och restaurangenheter i och runt Kosta Outlet. Här finns lunchrestaurang, café, bageri och kiosk samt säsongsöppna verksamheter. Verksamheterna ligger i anslutning till Kosta glasbruk med anor från 1742. Våra gäster kommer för att uppleva glaskonsten och se glasblåsningen i hyttan. Besökarna kommer också för att njuta av god mat, shopping och bra boenden.


Arbetsuppgifter

Som Driftschef kommer du att ansvara för utveckling av verksamheterna, inköp, budget, personal och administration. Du ansvarar också för att drifta enheterna i enlighet med gällande myndighetskrav, ständigt förbättra gästupplevelsen i form av bemötande, kvalité och service samt lägga marknadsplan och sköta löpande uppdateringar på sociala medier. Då vi anser att det är viktigt att du har inblick i verksamhetens alla delar deltar du också i största möjliga mån i den dagliga driften.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av branschen och/ eller att leda organisationer.

Du har en coachande ledarstil och skapar engagemang och motivation hos dina medarbetare.

Du har utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom inköp, prissättning och distribution alternativt erfarenhet av annat ekonomiskt arbete. Som person är du driftig, engagerad och målmedveten. Du ska ha god samarbets- och serviceförmåga.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Då vi gästas av människor från hela världen är ytterligare språkkunskaper en god merit, men inget krav.


Vid frågor kontakta Anna Blaszkiewicz,

tel: 073–305 36 72

mail: Anna.Blaszkiewicz@kostaoutlet.se


Tillträde: enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Skicka din ansökan till:

Anna.Blaszkiewicz@kostaoutlet.se


Titta gärna vidare på våra verksamheter

Matmagasinet, Kosta Brukscafé, Kosta Bageri & Café Corner