Jobb

Jobba på Kosta Julmarknad?

Julmarknadsvärdar sökes!


Du kommer aktivt att arbeta med försäljning av julmarknadens produkter. I arbetsuppgifterna ingår också att packa upp varor, hålla ordning i och omkring din bod samt att svara på frågor både om de produkter du säljer och om andra enheter och upplevelser i Kosta.


Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning, men kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet. Körkort är inget krav, men vi vill att du har en plan för hur du tar dig till och från arbetet då arbetstiderna ibland avviker från busstiderna.


Vi söker dig som är utåtriktad och har ett sinne för att ta människor. Du ska kunna ta ansvar för den bod du blir tilldelad. Då dina arbetsuppgifter i första hand kommer bestå av försäljning ser vi gärna att du har en god känsla för service och att du har lätt för huvudräkning.


Den 13 november snöar det i Kosta. Då slår vi upp portarna till vår tomte- och vintervärld. Under hela julmarknaden, som pågår fram till den 31 december, har vi snögaranti. I våra julbodar kommer du att hitta alltifrån traditionsenliga sillar och hembakat vörtbröd till hantverk såsom handstöpta ljus och smide. Många av produkterna är närproducerade och tillverkade i regionen.

Efter invigningshelgen kommer julmarknaden ha öppet varje vecka torsdag till söndag.


Arbetsdagarna innefattar därför många kvällar och helger. Från den 25 december till och med den 31 december är marknadsområdet öppet alla dagar. Då arbetet är tidsbegränsat är vi mycket restriktiva med ledigheter under hela anställningsperioden.


Du kommer att vara anställd av Kosta Food & Beverage AB. Vi driver förutom julmarknaden bl.a. Kosta Bageri, Matmagasinet, Café Corner och Kosta Brukscafé.


Varaktighet, arbetstid
80% eller mer


Ersättning
Lön enligt kollektivavtal


Så ansöker du
Skicka ansökan till:

Johanna.Rydell@destinationkosta.se