Jul i Kosta
KostaOutlet_Ljusskylt_frost
Julmarknad-2021-Magic
Juleljus-KostaOutlet-02
Jul-Kosta-Outlet2020-Drama
Juleljus-KostaOutlet-03
Tomten-02
Kosta-Outlet-Vinter-2019-1180x400
Sportshop-ur-penn-snowman-01
Juleljus-Hyttgard-10
SantaClaus-AdobeStock_227736134
Kosta Julmarknad

Jul i Kosta

13 november – 31 december 2021

En traditionell julmarknad
+ lite till

När mörkret faller över Kosta lyser miljontals juleljus i träd och byggnader upp vintermörkret. Välkommen in genom de stora marknadsportarna och upplev en magisk julmarknad fylld med ljus, snö, julgranar och välfyllda marknadsbodar. Från bodarna sprider sig doften av glögg, pepparkakor och brända mandlar. Här hittar du hantverk av bästa kvalitet, utfört av lokala hantverkare i järn, trä och textil. Allt från handstöpta ljus till smidesljusstakar, nybakade lussebullar till inlagd sill, värmande fårskinn och goda julostar. Kort sagt allt du vill ha och behöver till julen!


Besök Tomtens värld, vandra genom den snöbeklädda skogen och hör vinden susa i granarna. På andra sidan skogen möter ni tomtefar på hans tron och alla hans nissar i verkstaden. Lämna din önskelista i Tomtens magiska önskemaskin och lyssna på Tomtemors magiska julsagor.

Inne på Kosta Outlet finner ni en julupplevelse utöver det vanliga, en magisk julvärld med stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer.  Butikerna är fyllda med lockande erbjudanden och du hittar lätt julklappar till nära och kära.


Samtidigt som vi vill sprida julglädje har vi den rådande
Corona-pandemin i åtanke och följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer.