Cykelkläder

Cykelkläder

Cykelkläder


Cykling är en av de mest skonsamma träningsformerna, kanske är det just därför den blivit så populär, eller så beror det på att det är väldigt roligt!

Oavsett om du är van på cykelsadeln eller om du ska ta den första cykelturen är det bra om man har rätt utrustning för sitt eget mål.

Välja rätt cykelbyxor


I butiken erbjuder vi ett brett sortiment av cykelbyxor från Craft, utrustade med Crafts unika C-pads, för att möta behoven hos såväl den elitsatsande cyklisten som söndagsåkaren!

C1


För elitcyklisten med höga krav!Erbjuder funktion och komfort för elitcyklisten. Padding utrustad med steglös övergång mellan det tjockaste området och det mjukare ytterområdet vilket medför att materialet kan följa kroppens rörelser och ger optimal komfort. Paden är täckt av ett biokeramiskt material som ger perfekt temperaturreglering. 


C2


Hög funktion och komfort för den seriösa cyklisten!


C2 har en ergonomisk form som följer kroppens rörelser för effektivare cykling och optimal komfort. Paden har hög elasticitet och behåller egenskaperna efter lång tid och många tvättar.

Paden består av tre materiallager med

4-vägs stretch, medeldensitet respektive hög densitet.

C3


Komfort för alla typer av cyklister!Framtagen för att ge hög komfort till de flesta typer av cyklister. Padden har utmärta anatomiska egenskaper. Effektiv fukttransport samt en padding med ergonomisk form och 4-vägs stretch som ger rätt stöd vid olika typer av kroppsrörelser.

C4


Smidigt skydd för lugnare cykelturer!C4 är en 3-lagers pad med hög densitet i mitten och mjukare material i ytterkanterna som ger en smidigt skydd vid de flesta typer av cykelturer. Material av hög kvalitet säkerställer hög slitstyrka, effektiv fukttransport och god ventilation.